Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 5. joulukuuta 2013


Pentujen ensimmäinen kokonainen yö on takana. Kolme pennuista on nostanut painoa, ja painaa noin 220g, eli isot vaaleat "ykkönen" (poika) ja "vitonen" (tyttö), sekä "kakkonen", tummempi poika. Ja sitten on kaksi laiheliinia grammoissa 172 ja 173 eli "kolmonen" (kirjava tyttö) ja "nelonen" (kirjavista vaaleampi poika, "häntä").

Mamma on koko ajan maannut oikealla kyljellä joten oikealta alimmainen takatissi on jäänyt vähälle käytölle. Se yrittää tulehtua, mutta laiheliinityttö hoiteli sitä aamulla tosi tehokkaasti (muut eivät suostuneet). Aamun ulkoilun jälkeen Siru sai viereensä ensin vain nuo laiheliinipennut, ja muut vasta sitten kun laiheliinit olivat syöneet kunnolla. Tänään hoidellaan laiheliinit ahkerasti syömään ja katsotaan, saavatko ne yhtään painoa, toivottavasti!

Kuvia yritän ottaa tänään, eiliset eivät oikein onnistuneet. Pitää kehittää kuvausteline kun pennut eivät pysy paikallaan millään vaan heiluvat kuin heinämiehet ja keikkuvat nurin ja selälleen...

Siru on aika väsynyt, mutta nyt sekin malttaa jo nukkua paremmin. Sillä oli aika rankat pari yötä ressukalla. Siru syö hyvin ja maitoa tuntuu riittävän. Täytyy vaan toimittaa se oikeaan osoitteeseen eli laiheliinit ensin ja muut vasta sitten.

Pojat, silloin kun niitä vielä oli kolme: vasemmalla enkelipentu "nelonen", keskellä "kakkonen", oikealla "ykkönen"

Tyttöpennut: vasemmalla "viitonen" ja oikealla laiheliinipentu "kolmonen"







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti