Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 20. lokakuuta 2016

Lokakuu 2016

Kylläpä vierähti pitkä aika päivittämättä sivua. Olin jo ihan unohtanut, miten bloggeria päivitetään ja meni muutama viikko "säätämisessä". Edelliset pennut ovat isoja poikia ja täyttivät jo puolitoista vuotta viime viikonloppuna. Juhani asuu Nokialla ja Kalevi Oulussa. Sulo(-Erkki) asuu meillä kotona Palokassa Jyväskylässä.

Sirkku eli Doxette's Anniversary Babe odottelee juoksuja lähiaikoina ja on yhtä hymyä, kuten aina juoksuja odotellessaan. Itse uskoin juoksujen tulevan lokakuun alussa ja Kooikerhondje-yhdistyksen sivulla oleva pentueen odotettu ajankohta on sen mukainen. Nyt on jo 20.10. eikä juoksuja vieläkään ole kuulunut. Alkaa siis näyttää siltä, että seuraava pentue on mahdollinen vasta vuoden 2017 alkupuolella. Sirkun ykkössulhasena on lupautunut olemaan ihana harrastuskoira Huugo eli kennelnimeltään Simi  Muita sulhasia lähdetään tapaamaan, jos treffit Huugon kanssa eivät syystä tai toisesta onnistu. Ensimmäisenä varamiehenä on lupautunut olemaan nuori herra Milo, Tarlatan Choco Me Dragon.

Sirkku on 4v 3kk mh-luonnekuvattu vauhdikas kooikkerityttö.
Sirkku on noin 39cm säkäkorkeudeltaan. Tässä on hiukan vapaana pönötystä.
Severin ja Sirun elämä on aika rauhallista, kotoilua ja lenkkeilyä. Severi tosin on menossa ensi viikolla ekaa kertaa "hammaslääkäriin". Saapa nähdä, piristyykö poika reissun jälkeen. Pitää sitten katsoa, joko Sirunkin pitää käydä moikkaamassa eläinlääkäriä hammaskalustonsa kanssa.

Sulo-Erkki kävi Keljon Evidensialla 18.10. kuvauksissa, joissa kuvattiin selkä, lonkat ja kyynärät. Lonkkatulos on B/A, kyynärät 0/0 ja selkälausuntoa vielä odotellaan. Sulon eli Doxette's Enigman tulokset löytyvät täältä. Sulon tutkimukset jatkuvat 18.11. silmä- ja polvitutkimuksella ja sydänkuuntelulla. Onnistuisikohan nyt otettujen kuvien lataaminen, toivottavasti pienistä kuvista saa selvää:

















Meidän lauma: vasemmalla Sirkku, sitten Siru, Sulo ja oikealla Severi. Severi ja Siru ovat serkkuja ja Sirkku ja Sulo Sirun pentuja.
Päivitys 24.11.2016

Anu Lappalainen Kennelliitosta lausui Sulon selän terveeksi tänään eli
välimuotoinen lanne-ristinikama
nikamien epämuotoisuus
LTV0 (normaali)
VA0 (normaali)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti