Doxette's

Doxette's
Sirkku

maanantai 3. helmikuuta 2014

Siri ja Rico muuttivat uuseiin koteihin 1.2.2014

Sirin ja Ricon perheet kävivät hakemassa pennut pyryisenä lauantaipäivänä 1.2 pentujen ollessa kahdeksan ja puoliviikkoisia. Kumpikin pentu matkusti reippaasti uuteen kotiin ja ainakin ensimmäinen yö niillä meni nukkuessa ja kumpikin on tutustunut uuteen ympäristöön ihan innoissaan. Tässä on vielä kuvia pentujen viimeisiltä päiviltä meillä Jyväskylässä.


Huomasi selvästi, että 7+ viikon ikäisillä pennuilla kävi olo helposti tylsäksi, eli heti jos ei nukkunut tai syönyt, olisi pitänyt päästä kovasti riehumaan. Koska pennut eivät ihan koko aikaa voineet riehua olohuoneessa, pentuaitaukseen piti keksiä "uutta" viihdykettä, ja mikäs sen mukavampaa koiranpentujen mielestä kuin pahvilaatikot. Ensin laitettiin vain yksi, ja harvinaista kyllä, Rico oli kukkulan kuninkaana ennen Siriä :) Vähän aika pennuille riitti yksi laatikko,  mutta ennen pitkää piti lisätä varustukseen toinenkin laatikko, että molemmille saatiin oma "kukkula".











Ihan loppuun asti Siri ja Rico pysyivät tosi hyvinä kavereina ja nukkuivat usein ihan kylki kyljessä. Vähän jännitti, että kaipaavatko ne toistensa seuraa, kun ne muuttavat uusin koteihin, mutta vaikuttaisi siltä, että pennut olivat ihan kypsässä iässä muuttamaan uusiin koteihin ja omaksumaan uudet perheet ja kaverit. Sirukaan ei pentujaan kaivannut vaikka ne lähtivät kerralla molemmat yhdellä "rysäyksellä". Ulkoilun jälkeen lauantaina Siru kävi nuuskimassa tyhjää pesää ja jäi sinne vähäksi aikaa nukkumaan. Sunnuntai-iltana Siru kävi saunareissulla nuuskimssa kasan pesua odottavia pentuaitauksen lakanoita ja pyyhkeitä, mutta kun seassa ei ollut pentuja, se tyynesti siirtyi saunan puolelle ottamaan löylyjä. Siru lopetti pentujen imettämisen aika tarkkaan pentujen ollessa kahdeksan viikon ikäisiä.

 Perjantaina ennen uusiin koteihin muuttamista Siri ja Rico pitivät päivän lomaa ulkoilusta, ja kävivät sen sijaan elämänsä ensimmäisessä kylvyssä. Kumpikaan ei oikein tykännyt siitä muttei kovasti kylpyä inhonnutkaan. Kylvyn jälkeen päälle puetut kylpytakit aiheuttivat villiä riehumista.


Lauantaina ennen pentujen lähtemistä kotiin piti asuntoa vähän imuroida, ja tällä kertaa pennut olivat olohuoneessa "vapaalla" kun imuroitiin. Rico meni Sirun kanssa kauimmaiseen nurkkaan piiloon, mutta Siri taas halusi auttaa imuroinnissa. Toivottavasti se jatkaa imurointiharrastusta uudessakin kodissa.




Perheet olivat tulossa lauantaina puolen päivän aikaan, mutta sitä odotellessa Rico ja Siri väsähtivät vähän ja menivat kumpkikin suosikkipaikkoihinsa unille odottelemaan perheiden saapumista. Ricon suosikkipaikka oli sohvapöydän alla tyynypinon päällä ja Sirin pentuaitauksessa olevan lipaston alla lattialla.




Paljon onnea Sirille ja Ricolle uusissa perheissä ja paljon onnea uusille kooikerhondjepentujen omistajille! Toivottavasti tavataan vielä monta kertaa kooikerhondjemerkeissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti