Doxette's

Doxette's
Sirkku

tiistai 28. tammikuuta 2014


28.1.2014 Siri ja Rico täyttävät kahdeksan viikkoa 

Pennut kävivät tänään eläinlääkärintarkastuksessa ja saivat selkäänsä sirut, jotka ovat kuulemma pienempia kuin ennen sirut olivat. Rico vinkaisi vain pienesti, mutta Siri karjui kunnolla. Alla on kuvia tältä viikolta ja viimeisenä tältä päivältä.
  Ompelin pahimmille pakkasille Sirille ja Ricolle pienet "ensitakit". Fleeceä sisältä, päältä kosteutta kestäväksi käsiteltyä kangasta.


Nyyssösen Taru kävi Pasin kanssa tutkimassa pentuja ja Taru otti pennuista poseerauskuvia, kun pennut olivat 7 viikkoa ja kaksi päivää vanhoja.

 Doxette's Dynamic Duo Chap "Rico" edestä.
 Rico sivulta







 Doxette's Dynamic Duo Chick "Siri" edestä
 Siri sivulta
 Eemeli siedätyshoiti Ricoa ja Severiä.
 Sirkku leikitti pikkusisko Siriä.









Perhekuvia 25.1.2014 kun pennut olivat 7 viikkoa ja 4 päivää vanhoja


Pentujen isä Hessu tuli Helin ja Veeran kanssa kylään. Tässä Hessu ja tytör Siri. Väritys on  selvästi isältä peritty, kuviotkin ovat melkein samalla kohtaa.

 Nuoripari Sirun ja Hessun kolmas kohtaaminen. Siru on selvästi ihastunut kun suostuu ihan vierekkäin poseeraamaan. Hessua vähän pelottavat vapaana vilistävät pennut ;)
 Veera pikku perheen kanssa kuvassa, vasemmalta Hessu, Siri, Rico, Siru ja alla samasta kuvasta toinen versio vähän eri  ilmeillä :)

 Jos Siri on isänsä näköinen niin Rico on puolestaan ihan äiti-Sirun näköinen. Kyljen pieni valkoinen mutkakin ihan samalla lailla samalla kohtaa.







27.1. touhuja: Siri ja Rico olivat hetken "vahtimatta" ja jo olivat kuskanneet eteisestä crocsin olohuoneeseen syötäväksi.

 Pentuaitauksessa oleva lipasto on ahkerassa käytössä: Siri aina nukkuu vasemmassa reunassa ja Rico usein oikeassa. Rico ei kestä kuvaamista nukkuvana, vaan pitää heti kurkistaa, että mitä tapahtuu, onko mitään jännää. Ylipäänsä Siri nukkuu sikeämmin ja pitempään kuin Rico.
 Pennut saivat kanafineen ja Rico lähti heti piilottamaan omansa ja samalla itsensä.
 On siellä se kanafilekin....
 Siinä kun Sirin paras nukkumapaikka on lipaston alla, Rico menee useimmiten muovilaatikkoon nukkumaan.

 Sirin ykkössuosikkipaikka, usein ihan yksistään.







28..1. touhuja: tänään ulkoiltiin "takametsässä", missä välillä tuntui, että pennut hukkuvat maastoon. Ihmeen hyvin pienetkin osaavat kulkea polkuja pitkin vaikka olivat paikassa ensimmäistä kertaa ikinä. Näin kaukana ei ole ennen käytykään.
 Heinät on huippuihania!!!
Ja taas mennään.
 Ja taas mennään.
 Välillä pieni tauko, huilataan ja suunnitellaan uusia hyökkäyksiä.






Siri tykkää syödä kuusenoksia.









Siri poseeraa hyppäämällä kohti linssiä









Ja toisen kerran, vähän terävämpi kuva


 Ricokin on välillä nopea, ei ehtinyt ottaa poseerauskuvaa.








Mutta jaksaa Rico poseeratakin, ihan paikallaan istuen ja ilman hyppyjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti