Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 29. tammikuuta 2015

Hyvää vuotta 2015 kaikille
(vaikka sitä onkin jo melkein kuukausi mennyt)...

Meillä odotellaan juoksuja Sirulle ja Sirkulle. Siru vaikuttaisi tekevän juoksunsa aiemmin. Se on kovasti merkannut ja poikakoirat ovat sen pehvasta kiinnostuneita. Sirkku ei osoita mitään merkkejä. Alunperinhän odotin Sirulle juoksuja helmikuussa ja Sirkulle maaliskuussa. Saa nähdä, osuuko arvaukset tällä kertaa kohdalleen.

Sirkun sulhaseksi on edelleen lupautunut Tuffe eli Oakmeadow Simply Perfect, ja Sirulle on lupautunut edellisen sulhasen Hessun veli Taavi eli Chirpy Titanium. Laitan tähän alle näkyviin puollot. Niissä on siis listattu taustan tiedossa olevat sairaudet eli ne isommat riskit yhdistelmässä. Koskaanhan ei tiedä, jos jostain sukutaulun hämäristä pomppaa jotain pennulle tai pennuille. Tai sitten ei pomppaa mitään, ja ne ovat terveitä. Riskien olemassa olo on kuitenkin hyvä tiedostaa. Kooikkereiden sairauksista on hienosti koottu tietoa Suomen Kooikerhondje -yhdistyksen nettisivulle http://www.kooikerhondje.fi/index.php/fi/sairaudet


Syksyn ja talven mittaan ollaan Sirkun kanssa käyty näyttelyissä yrittämässä sitä "viimeistä sertiä". Ei olla onnistuttu. Sirkulla on tosin kuusi varasertiä, mutta se ei auta valiotittelin metsästyksessä. Varacacibeja on kolme, ja oikeitakin kolme (Suomi, Suomi, Venäjä). Seuraavan kerran näytelmöidään helmikuussa ulkomailla ja toivotaan kovasti yhtä ulkomaan cacibia. Jos se saadaan, pitää vielä jostain saada yksi, että tulee aikarajat täyteen.

Lisää kuvateksti
Myös viime keväänä Sirkku oli varanaisena, kuten viimeisimmässä, eli Kajaanin kv näyttelyssä 2015.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti