Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 26. helmikuuta 2015

Sitä sun tätä

Sirkku kävi näyttäytymässä Seinäjoella 21.2.2015. 

Markku Mähönen oli tätä mieltä: "Hyvä vahvuusaste ja sukupuolileima, hyvänmallinen pää, jossa oikeanmallinen kallo-osa, hyvä kaula ja runko, hieman pitkä lanneosa, hyvät kulmaukset ja käpälät, liikkeessä hyvä rytmi, takaliike saisi olla pitempi, hyvät edestakaiset liikkeet, hyvä karvapeite, riittävät hapsut."EH

Taluttajana mietin, että teknisesti tällä olisi pitänyt tulla H, koska kaikki oli vain hyvää, ei erittäin hyvää, eikä varsinkaan erinomaista. Lohdutukseksi shoppailtiin Tuurissa paluumatkalla: löytyi Hurtan takit kaikille hintaan 9€ kappale.

Vasemmalta: Severi, Sirkku, Siru
Tänään, 26.2.2015 Severi täyttää kahdeksan vuotta ja se on viettänyt päiväänsä leppoisasti tapansa mukaan: huilailua ja herkuttelua sekä kolmen vartin irtolenkki metsässä hämärän tullessa oman lauman kanssa.

Siru kerjää ruokaa urakalla, itselleen ja koko laumalle. Ultra sille on varattu 13.3. klo 9, mutta jos silloin ei mitään näy, ehkä ultrataan myöhemmin uudestaan tai miten eläinlääkärin nyt tarpeelliseksi katsoo.

Sirkku sai huonoja uutisia, sen sulhanen Tuffe ei enää olekaan jalostuskäytössä, joten Sirkun pitää etsiä ja hyväksyttää itselleen uusi sulhanen tai sulhasia. Jos Sirkku tekee juoksut kovin pian, sen jalostuskäyttö siirtyy keväästä ensi syksyyn. Toisaalta, sittenpä jää Sirkulle aikaa metsästää sitä kaivattua viimeistä sertiä ja jos hyvin käy, ehkä ulkomailta cacibiakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti