Doxette's

Doxette's
Sirkku

perjantai 27. maaliskuuta 2015

March 27 twenty-fifteen


Käytiin kävelyllä läheisellä pajunkissapellolla, kun siellä hanget kantavat niin hienosti, ettei vielä "koskaan" ennen. Löydettiin koirien kanssa iso järkälekivi, mitä ei olla ennen löydetty. Tietysti sen päällä piti poseerata, kun on sellainen tapa tullut koirille opetettua.

Mama dog Siru from the side. Her belly has grown a little but she still has a waist. It's day 39 of her pregnancy.
Our "new" rock or maybe not so new and defintely not a rolling one by the look of it.
Kotiin tultua tehtiin kynsienleikkuuoperaatio kuistilla, kun siinä on ko. hommaan paras valo. Piti harjata Severi perusteellisesti, kun se keksi Sirkun kanssa kotipihaan tultua, että naapurin kultsut on käyneet meidän pihassa retkellä ja "välkky"-"Ässät" menivät sitten naapureita tuonne juhannusruusupuskan keskelle haukkumaan. Ja kuinka ollakaan, Severin turkki oli täynnä ruusun piikkisiä oksia. Osan sain nypittyä käsin irti, mutta ne piikkisimmät oksat takertuivat turkkiin niin lujaa, että piti harjata kunnolla, että ne sai pois karvoista. Sirkun turkki on onneksi niin lyhyt, että siihen ruusun oksat ei tarttuneet. Toivottavasti koirilla ei ole paljon ruusunpiikkejä anturoissa. Tai ehkä ne ei mene meidän paksutassuisten nahasta läpi niin kuin emännän sormista menee/meni.

Sirulla on menossa tiineyspäivä 39 joten huomenna aloitetaan madotus eli loishäätö, ja Severi ja Sirkku saavat oman keväisen madotuksensa samaan aikaan.

Viime aikoina uutta on myös se, että Sirkku on osallistunut pariin mölliagility-kisaan. Ensimmäinen meni ihan harjoitellessa, Taitavilla Tassuilla 14.3. Sitten pari päivää myöhemmin 16.3. Sirkku osallistui möllikisoihin myös JatPailuissa, ja siellä päästiin mölliradan kakkosiksi Kossi-kooikkerin jälkeen. Meillä oli viisi virhepistettä kiellosta, mutta Kossi teki heti puhtaan radan.
Kossi JatPailujen mölliykkönen ja Sirkku -kakkonen 16032015


Sirkku ja eka mölliagipalkinto 
Update: vielä piti tulla lisäämään yksi tämänpäiväinen kuva: pakollinen kuva kooikkereista. Ja se on sillä isolla järkälekivellä. Tästäkin näkee, miten pieni meidän Siru-mamma on. Vasemmalla on Sirkku, ja keskellä tietysti Severi.
The "obligatory" kooiker picture of the day: on the left Sirkku, in the middle Severi, and on the right, our tiny mama Siru.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti