Doxette's

Doxette's
Sirkku

lauantai 16. toukokuuta 2015

16.5.2015 Sirun ja Taavin pojat kuukauden vanhoja

1kk synttäri, mitäpä pojat tekevät? Nukkuvat paljon ja leikkivät, painivat, purevat ja syövät paljon. Viime viikolla neljän viikon ikäisenä pienin painoi suunnilleen 1360g, keskimmäinen 1700g ja isoin 1760g. Kaikkien silmät ovat auenneet kunnolla, mutta pienimmän toinen (se ensimmäisenä auennut silmä) taitaa jäädä siniseksi. Muut pentujen viisi silmää ovat tummuneet normaalisti. Pienin saa siis taas erikoiskohtelua, sille varataan silmätarkastus seuraavan parin viikon aikana jostain. Piraatille ja Blondille on kaavailtu perheet, jotka käyvät katsomassa poikia ensi viikonloppuna ja sitten kertovat, ovatko niistä vielä kiinnostuneita. Pikkuiselle ei ole suunniteltu ketään tiettyä perhettä, kun sen näkökyvystä ei ole varmuutta. Pikkuinen saattaa jäädä kotiinkin. Ehkä.
Äitienpäivää lisää: 10.5. käytiin poikien kanssa ajelulla Multian mummilassa. Hyvin meni matka ja pojat viihtyivät perillä.

Viikon varrelta: mitäs me ahmatit. Mammaa ahdistaa poikien terävät hampaat.

Viikon varrelta: oleilua

Viikon varrelta: opetellaan tärkeää taitoa, kuinka putsaat purkin.

Isot pojat kaulailevat
Jos onnistuu, otetaan illemmalla 1kk-kuvia pojista.
Eli tässä nyt sitten lisää kuvia tältä päivältä eikä pelkästään pennuista.
Mamma ja 1kk pojat. Aika isoja mötkäleitä ovat.

Pojat 1 kk, vasemmalta Piraatti-Blondi, Pikkuinen, Pilkku (keskimmäinen).

Pojat 1 kk, vasemmalta Piraatti-Blondi, Pikkuinen, Pilkku.
Yks nukkuu, kaks painii. Takana nukkumassa Blondi, painimassa vasemmalla Pikkuinen ja "keskellä" Pilkku.
 Ja sitten sitä muuta kuin pentuja:
Eerolanlahdella lenkillä Severi, Sirkku ja Erkki-glennikaveri. Erkki ja Severi melkein riehuvat keskenään jo.

Paljon lokkeja ja joutsenia Eerolanlahdella. Takana häämöttävä taitaa olla "Torahammas", Alvar Aallon suunnittelema kerrostalo Viitaniemessä.
Ja sitten vielä yksi päivitys pentujen 1 kk -synttärin kunniaksi. Pennuille on pojan kanssa valittu nimet. Minä keksin nimet ja poika valitsi mikä niistä menee millekin pennulle. Piraatti-Blondista tulee Doxette's Excalibur ("koska Piraatti tarvitsee miekan"), Pilkusta tulee Doxette's Excelsior (koska sillä on ehkä parhaat/monipuolisimmat mahdollisuudet) ja Pikkuisesta tulee Doxette's Enigma (kun sillä noita salaisuuksia/arvoituksia riittää).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti