Doxette's

Doxette's
Sirkku

tiistai 21. tammikuuta 2014

21.1.14 Rico ja Siri ovat seitsemän viikkoa vanhoja

Rico painaa 2.4 kg ja Siri 2,5 kg. Ruoka maistuu kohtuullisesti, mutta paremminkin voisi. Syöntihommia hidastaa se, että Siru vaan sitkeästi edelleen imettää pentuja pari kertaa päivässä.


 Tässä ylhäällä on Sari V:n ottamia kuvia Ricosta sunnuntailta 190114. Minusta Rico on ihan kuin Siru pienenä.



Tässä vasemmalla on Siru 8-viikkoisena sylissä takin sisällä, ja oikealla on Severi 1-v ja Siru 8-vk


Siri se tässä Sari V:n ottamassa kuvassa kipittää. Sari sanoi, että Sirillä oli niin paljon vauhtia, että kaikki muut kuvat olivat heilahtaneita. Ei yllätä yhtään...







 Siru imettää vieläkin pentuja pari kertaa päivässä. Se vähän hidastaa syömisen opettelua, mutta eiköhän se syöminen uusissa kodeissa suju, kun sieltä puuttuu tämä imettäjä.







Vasemmalla on ekat kylpytakkitekeleet pennuille. Ne ovat pätevät, jos haluaa vangita pennut niin, että ne eivät pääse kävelemään. Alla on versiot nro 2 takeista, ja ne päällä pystyy kävelemäänkin. Rico keksi heti, missä Sirin takin tarra on, ja alkoi syödä sitä.



Kirjavassa kuvassa on takkifroteittenlisäksi takkifleeceä ja päälliskangasta, joilla alan seuraavaksi testailla, onnistuisiko tehdä pakkastakit. Tarraa ja heijastinta on. Eniten mietityttää takin kiinnitys ja se, tuleeko kaavasta toimiva vai ei.



 Eilen tuli postissa pennuille pikkuiset heijastimelliset pannat ja taluttimet. Niitä vähän sisällä testailtiin kun kulkona oli liikaa pakkasta. Ei ollut pentujen mielestä yhtään kivaa.



Tänään tehtiin temppurataa sisälle. Vanha jalkapallomaali oli könyämispaikkana ja lasten putki leikkiagiputkena. Siri meni putken läpi monta kertaa. Rico meni läpi kerran ja sitten alkoi kiertää ulkokautta ympäri. Könyämispaikassa oli välillä aika sutina. Kaksi kuvaa on suunilleen ok, mutta kolmas heilahti. Pennuilla on kova kiire koko ajan jonnekin, milloin minnekin. Ulkonakin kerittiin tänään jo olemaan vähän aikaa, ihanasti oli "vain" 13 astetta pakkasta, mikä tuntui eilisen parinkympin jälkeen ihan mukavalta. Ilmeisesti syönti, ulkoilu ja sisätemppuilu väsyttivät kunnolla kun pennut on nukkuneet jo pari tuntia sen jälkeen. En tiedä mikä niistä niin jännää oli, että Rico näkee äänekkäitä unia. Kennelpoikakin tuli jo kotiin (Esko), niin että voisi vaikka tässä valoisan aikaan käydä lenkittämässä lauman isot koirat ennen kuin aletaan seuraavat syönti- ja leikkiharrastukset. Ompeluharrastus alkaa vasta illemmalla (jos saan suunnitelmat pään sisällä valmiiksi).



Tämä on yksi Ricon lempipaikoista, muovilaatikko, jossa on pari pyyhettä pehmusteena. Siri ei tähän niin hyvin enää mahtuisikaan. Rico tykkää käpertyä pieneksi mytyksi nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti