Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 16. tammikuuta 2014

Tänään 16.1.14

Aamulla pentujen mielestä piti kaivautua karvapetin ja patjan alle ja siellä oli sitten kiva leikkiä. Tässä on juuri kaivauduttu takaisin ihmisten ilmoille.

Ricon iltasiivous: sehän on ihan tylsää, jos isojen koirien kupit on rivissä. Severin kuppi kuuluu Ricon mielestä keskelle lattiaa.
Päivän saldoa muuten: ainakin kahdet tai kolmet pissit on käyty tekemässä ulos. Mitään pitkiä ulkokävelyitä ei tänään edes yritetty, kun oli niin kylmä, että ainakin Ricon tassut olisivat jäätyneet. Aamupäivällä pennuilla kävi vierailulla kaksi kaverikoiraohjaajaa Pirkko ja Terttu, ja meno oli taas kova. Todettiin, että Siri tykkää leikkiä vaikka tyhjällä limsapullolla. Rico taas pelkää limsapulloa. Sitten otettiin pienet torkut ja puolen päivän jälkeen pentuja tuli morjestamaan Saara-mummi. Rico keksi illalla Severin pentuna harrastaman leikin, patterin alla juoksemisen. Se vaan meni hankalaan paikkaan, seinän ja pentuaitauksen väliin ja oli vähän hankala saada se peruuttamaan pois patterin alta. Kun Rico saatin "ulos", peitettiin reikä isolla oravapehmolla, ja nyt sinne ei sitten enää eksytä. Siri tikkasi minulle tänään kunnon reiän etusormeen kulmahampailla, kun käytin sitä ulkona. Sirin hampaita sen uusi perhe kyllä joutuu varomaan.... Pennut saivat ekaa kertaa tonnikalaa, ja se vasta oli niitten mielestä tosi hyvää, varmaan parempaa kuin jauheliha. Mutta tonnikalaa oli vain vähän nappuloitten seassa, vähän niin kuin mausteeksi, ettei tulisi kova jano.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti