Doxette's

Doxette's
Sirkku

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Pennut täyttävät 12 päivää

Pikkuinen nosti mukavasti painoa yön aikana ja aamulla sylki antibioottia yhtä pontevasti kuin ennenkin. Aika usein on sattunut, että keskimmäinen eli Pilkku ja Pikkuinen nukkuvat ja syövät yhdessä. Suurimmalla eli Blondilla on oma tiiminsä "keskenään". Isoja poikia en punninnut aamulla, mutta punnitsen taas illalla. Hyvin ne näyttävät syövän edelleen.

Viime yönä pitkään vahdin, että Siru ei pääse Pikkuista pesemään, mutta lopulta en jaksanut, joten hain Sirulle kevythäkin pentuaitaukseen ja telkesin sen sinne puoleksitoista tunniksi. Ei se oikein viihtynyt, vaan yritti raapia tiensä ulos sieltä. Sitten kahden-kolmen aikaan taas avattiin maitobaari pitkän kaavan mukaan. Kun Siru näytti rauhoittuvan ja uskovan, että Pikkuista ei jynssätä, nukuttiin aamuun. Pikkuisen maha näytti ihan hyvältä aamulla, siis suhteellisesti ottaen, mahanahka on ehjänä ja kuivana ja napa näytti samalta kuin eilen. Iso pahka mahasta on edelleen poissa, mutta vieläkin Pikkuinen on oudon mallinen, sivulta leveä heti kainaloista alaspäin. Kaipa se normaalimuodon löytyminen kestää, kun mahassa on ollut ylimääräistä tulehdusta ja lie vieläkin. Toivottavasti loppu tulehdus lähtee jatketulla antibioottikuurilla. Kaikesta huolimatta Pikkuinen on ponteva kuin mikä.

Pikkuinen (edessä) ja Pilkku maitobaarissa

Joskus sentään näinkin: Blondi ja Pikkuinen baarissa. Pikkuinen käyttää usein kaikki ruokailluvuorot hyväkseen. Se vissiin yrittää kiriä kokoa.

Pikkuinen nokinenä. Joko illalla nähdään silmät auki?

Mamma tauolla sohvapöydän alla "pesässä".


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti