Doxette's

Doxette's
Sirkku

torstai 30. huhtikuuta 2015

Sirun & Taavin triplapojat kaksiviikkoisia tänään iltapäivällä

Blondi, Pilkku ja Pikkuinen täyttävät iltapäivällä neljän-kuuden kieppeillä kaksi viikkoa. Kun on niin pieni ikä vielä, tuntuu, että tunneillakin on väliä.

Pikkuinen alkoi availla silmiään toissapäivänä ja nyt sen orvokkisilmät ovat kokonaan auki. Isot veljet vasta tänään alkoivat kurkistella toisesta silmästään, Pilkku oikeasta ja Blondi vasemmasta. Saa nähdä, kauanko niillä menee saada silmät kunnolla auki.

Tänään olin huono emäntä: nukuin pommiin. Pikkuisen piti saada lääke klo 6-7 ja se sai sen klo 9 vasta. Onneksi se ei vaikuta mitenkään kipeältä tai "tulehtuneelta". Toivottavasti se olisi kunnossa jo. Lääkettä silti jatketaan ensi maanantaihin asti jolloin Pikkuinen lähtee seuraavaan lääkärintarkastukseen. 

Isoista pojista ei ole sen kummempaa raportoitavaa: ahkerasti syövät ja paljon nukkuvat unia nähden. Unia näyttää paljon katselevan myös Pikkuinen. Varmaan ne näkevät painajaisia antibiootista ja hyviä unia emon nisistä. Ja taas ehkä painajaisia siitä kun 10 min syömisen jälkeen alkaa käydä kauhea säpinä kun kaikki vaihtavat nisää yhtä aikaa ja törmäilevät toisiinsa, ryömien, mutta säpinä on silti melkoinen.

Tähän lisään iltapäivällä kuvia, kunhan ehdin ottaa pennuista siinä välissä kun ne ovat hereillä. Nyt kaikki nukkuvat kömpien samalla pentulaatikkoa nurkasta toiseen. Jostain syystä kaikki pennut tykkäävät suunnistaa seiniä pitkin päät rimojen alla. Onneksi niille on ostettu pesä siksi ajaksi kun ovat vähän isompina kääryleinä kotona "että on katto pään päällä".
Pikkuinen yrittää kiivetä Mamman yli. Hitsi, ei tästä pääse.

Pikkuinen mönkii Mamman ohi. Paremmalla edelle!

Pikkuinen on tänään alkanut katsella kummallakin silmällä maailmaa.

Pikkuinen: se on moro!
Lisää kuvia laitan illemmalla, jos vaan isommatkin pojat osuisivat linssin eteen. Niitä on hankalampi kuvata kun ovat sellaisia vonkaleita, vahvoja jätkiä, jotka itse haluavat päättää minne menevät ja missä pysähtyvät (vai pysähtyvätkö).

Eka lisäys: Blondi liikkuu välillä jo neljällä jalalla, ei vain ryömi:
On all fours :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti