Doxette's

Doxette's
Sirkku

sunnuntai 29. tammikuuta 2017

29.1.17 pennut 12 vrk

Silmät on auenneet melkein kaikilla pennuilla, tai ainakin toinen silmä, paitsi herra seitsemällä, joka edelleen tykkää pitää silmät tiukasti kiinni. Vuohenmaitoa on litkitty urakalla, ensin pennut ja emo on saanut loput. Tein vuohenmaidosta viiliäkin, mutta Sirkku ei siitä oikein tykkää. Muut koirat tykkäävät siitäkin edestä. En ole listannut painoja, mutta nousussa ne ovat kaikilla. Pikkuneiti kolmonen yrittää jo kulkea jaloillaan ja saakin hetkittäin mahan irti alustasta. Toiset vielä ryömivät ja aika moni raputyylillä peruuttaen.

Sirkku läähättelee kovasti ja petailee. Kuumetta sillä ei ole. Nisät on saanet lämmintä suihkua, jyvätyynylämmitystä ja pentuhoitoa (valmiiksi syönyt pentu vuorollaan on käynyt imemässä vähän maitoa). Huomenna meidän on määrä päästä eläinlääkäriin tutkituttamaan Sirkkua kunnolla, että joko kalkit ja muut asiat ovat kohdallaan.

Sirkun jyvätyynyhoito, eristeenä pyyhe. Ei ollut suosikkihoito, mutta Sirkusta on tullut aika mukautuvainen.
Mammat tauolla. Sirkku on alkanut viihtyä minun kanssani sohvalla, mitä se ei ole koskaan ennen harrastanut. Poika otti kuvan viime yönä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti