Doxette's

Doxette's
Sirkku

perjantai 10. helmikuuta 2017

10.2.17 pennut kolme viikkoa ja kolme päivää

Purimme eilen pentulaatikon ja vaihdoimme pentuaitaukseen kaukalopedin. Pennut ovat sitä eilen illalla ja tänään päivällä ihmetelleet. Tutustuttavana ja ihmeteltävänä on myös pari pahvilaatikkoa. Ensimmäisenä pedistä kiipesi omille teilleen tänään aamulla Neiti Kuusi (kuvissa sininen alusta). Iltapäivällä saman tempun teki Neiti Kaksi (videolla, missä punainen alusta). Pennut pääsevät nyt seikkailemaan ympäri pentuaitausta. Kivaa on muun muassa käydä lipaston ja sohvan alla. Ihmeen hyvin pennut tulevat sieltä myös pois, sillä aikaisemmat pennut ovat tosi paljon tykänneet nukkua lipaston alla. Pennut ovat jo hyviä haukkumaan ja murisemaan, mutta eniten ääni on vielä piipitystä. 

Akrobaattisin, seikkailunhaluisin ja kovaäänisin kaikista on Neiti Kaksi. Seikkailijana hyvänä kakkosena tulee Neiti Kuusi. Herra Seitsemän on vähän rauhoittunut siitä, miltä se aluksi vaikutti. Neidit Yksi ja Viisi ovat melko touhukkaita menijöitä kanssa. Neiti Ykkönen on erikoistunut murisemaan. Neiti Yksi on myös päättänyt, että kaukalopedistä pääsee pois myös korkean reunan kautta, mutta ei ole vielä onnistunut yrityksissään. Rauhallisimmalta kaikista vaikuttaa Pikkuneiti Kolmonen, joka ei mikään hissukka ole sekään. Touhupakkauksia ovat Huugon ja Sirkun tyttäret ja poika.














Viisi katsoo kun Neiti Kuusi viilettää.

Edelleen viisi katsoo ja Neiti Kuusi seikkailee.

Viisi katsomossa ja Neiti Kuusi matkalla (jonnekin).

Neiti Yksi suunnittelee myös karkaamista petistä ja Neiti Kuusi menee taas jonnekin.

Neiti Yksi melkein ulkona ja Neiti Kuudesta on jäljellä vain hännänpää.

Sirkku lähtee lomalle kotoa viikonloppuna, koska se ei osaa olla pikkupentujen kanssa. Nyt epäily on, että sillä oli alkuvaihessa turhan kovia kipuja, johtuen hyvin mahdollisesti siitä, kun kaksi pentua putkahti maailmaan yhtä aikaa pitkin kanavaa, joka on suunniteltu yhdelle pennulle kerrallaan. Sirkkuahan ei juuri kipulääkitty, koska sen kivuista ei ollut "varmaa tietoa", ja koska kipulääkkeestä olisi saattanut olla haittaa pennuille (big mistake). Kalkkitasapainoa hoidettiin, mutta se ei tainnut olla perimmäinen ongelma. Sirkulla ei hermo kestä sitä, että pentuja tulee sen peräpäähän. Sillä on kyllä halua hoitaa pentuja, mutta se pelkää pentuja peräpäänsä luona. Kun Sirkku on muuttanut väliaikaisesti muualle, Siru-mummu ja Sulo-eno pääsevät kokeilemaan taitojaan pentujen kanssa touhuamisessa. Siru ensin ja Sulo vähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti