Doxette's

Doxette's
Sirkku

maanantai 13. helmikuuta 2017

13.2.17 pennut päivää vaille kaksi viikkoa

Tänään oltiin ensimmäistä kertaa ulkona kun oli kiva ja lämmin ilma ja pennut kulkevat jo kaikki neljällä jalalla eikä maha vedä maata. Matkustettiin boksilla kuistille ulkokautta. Ei menty kuistin ovesta, ettei pentuaitaus kylmene,  kuistin ovi kun sijaitsee ihan pentuaitauksen vieressä. Muut eivät olleet ulkoilusta moksiskaan, mutta Neiti Kuutosen tassuja kylmäsi. Herra Seitsemän oli porukan ensimmäinen jolla oli kunnia tehdä pissit pihalle. Tytöt tekivät asiat jo sisällä pissialustalle kuten Herrakin, mutta ehkä poikapennuilla on useammin asioita kuin tytöillä niin kuin isoilla koiraherroillakin tapaa olla useammin kuin koiraneideillä.
Pikkuisen testattiin kylmää lunta, ehkä pari minuuttia näin ensimmäisellä kerralla.

Pennuilla on jonkin aikaa ollut aitauksessa leluja. Ne ovat oikeasti Severin, Sirun, Sirkun ja Sulon, mutta niitä ei ole käytetty, joten otettiin ne pölyistä pestyinä pentujen käyttöön. Tänään alkoi ensimmäisiä kertoja pentuja kiinnostaa lelut. Tähän asti niitä on kiinnostanut lähinnä kavereitten hännät. Välillä kolme "pientä elefanttia" menee kolmiossa toistensa hännistä kiinni pitäen, mutta sitä kestää niin hetken, että en ole ehtinyt saada siitä kuvaa.

Neiti Viisi: nämä on minun.
Neiti Kuusi tutkii.
Sohvan alunen on pentujen lempparipaikka, ja usein vielä ihan takana patterin lähellä, missä on lämpimintä. Kurkkasin alle ja otin kuvan tänään.


Sohvan alla kokoontuminen päiväunille.
Tänään on vielä tehtiin punnitukset. Kynsienleikkuuta siirrettiin vielä.

Neiti Yksi 1091g
Neiti Kaksi 1136g
Neiti Kolme 946g
Neiti Viisi 1069g
Neiti Kuusi 1154g
Herra Seitsemän 1149g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti