Doxette's

Doxette's
Sirkku

lauantai 25. helmikuuta 2017

26.2.17 Severi 10 vuotta


Tänään ex-kaverikoira Severi täyttää 10 vuotta


Eilen lauantaina pennuilla kävi vieraana Huugo-isän emäntä ja pari muutakin Huugon perheenjäsentä. Nyt pennut ovat jo seikkailleet olohuoneessa. Ensin lattia tuntui liian liukkaalta, mutta tosi pian pennut tottuivat puulattialla kävelyyn.

Tänään sunnuntaina pennuilla kävi vieraana naapureitten tytär Saara ja taas vilistettiin pitkin olohuonetta. Saatiin syödäkin siellä "ulkona" (omasta aitauksesta).

Tänään saatiin kuusi palloa, joilla aletaan opetella leikkimään, kunhan on otettu iltapäivänokoset. Vähän on tutkittu myös entisiä (ensimmäisiä) leluja, mutta ne eivät enää niin kovasti kiinnosta. Uutta opeteltavaa pitää olla.
Uusia palloja. Kaksi on jo joutunut sohvan alle. 
Entisiä leluja. Kyllähän niilläkin paremman puutteessa leikkii. Vähän. Se tosin on mielenkiintoista, jos ne on laitettu niin ylös, että niitä saa kurkotella.

Vielä muutama kuva lisää päivältä 26.2.17 (pennut viisi ja puoli viikkoa vanhoja):
Asiallista vilistämistä tällä kertaa. Hiekkakasa/kasvimaata kierrettiin. Mies sanoi, että se on vankilaulkoilua, mutta ei me tiedetä mitä se sellainen on. Tässähän voi alkaa laskea, montako kierrosta jaksetaan tehdä minäkin päivänä.

Suoritettiin siis tuloksekas ulkoilu. Tuloksia 6+2. Meidän paras tähän asti.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti